All

It’s Pleat lanserar tre dryckesnyheter

It’s Pleat har i ett år serverat hungriga stockholmare välbalanserade luncher, smarriga godsaker och spännande drycker – allt till förmånliga priser och under parollen ”healthy-ish”. It’s Pleat vill inspirera och göra det enkelt för folk att göra bra val utan att tumma på varken smak eller look, vilket de tydligt manifesterar genom de tre dryckesnyheter som lanseras lagom till jul.

Healthy-ish Gingerbread Freakshake

It’s Pleat har tidigare gjort sig ett namn med sina ”healthy-ish” freakshakes och denna gång är det pepparkakan som har stått för inspirationen. Basen består av havredryck, dadlar och mango och kryddas med klassiska pepparkakssmaker från mald ingefära, kanel, kardemumma, nejlika och vanilj. Istället för kristyr toppas denna freakshake med ett spett bestående av en lakrits- och hallonboll, en dadel och en kvarts clementin.

Black Tie Latte

Den kolsvarta färgen gör denna dryck till en spännande smakupplevelse. Grunden består av värmd havredryck som utöver en gnutta aktiverat kol även innehåller lakrits och mynta.

Blush Latte

I denna rödrosa superdryck kombineras varm havredryck med färg och smak från vår svenska rödbeta.  Även kardemumma, hallonpulver och agave gör sig till känna.

It’s Pleat öppnar i Uppsala och London

I tillägg till de två kaféerna på Drottninggatan 56 och i Fältöversten i Stockholm har It’s Pleat under hösten öppnat två nya locations. Den 23 november slogs portarna upp till kaféet i H&Ms nyrenoverade lokaler på Svartbäcksgatan i Uppsala och den 30 november fick londonborna nära till godsaker då It’s Pleat öppnade i Westfield (White City) i London. London-kafét är It’s Pleats första utanför Sverige och är en klar milstolpe för satsningen.

Gingerbread Freakshake 65 kr

Black Tie Latte 45 kr

Blush Latte 39 kr

min Instagram kan ni snart se vad jag tycker om dryckerna. Ses där!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply