Fashion Work

A glamorous bunch!

Samlade på mig ett gäng kreatörer och tog med dom till Malta förra veckan! En episk resa, lagom kort och sjukt rolig. Dessa människor är inte bara grymma på det dom gör utan dom är även underbara människor med fina hjärtan! Och sjukt mycket talang i denna grupp. Blivande redaktörer, topp modeller, ett boksläpp och social media geni återfinns bland dessa fantastiska människor som jag fått ihop till mitt Glam squad. Vilken ära!!! Följ mer utav deras verk som vi skapade under två intensiva dagar på Malta via Glam up gala på Instagram, latmaskar klickar här för direkt länk!

Took a bunch of cool creatives with me to Malta last week. It was epic, a short but oh so magical trip with soon to be top models and editors, a published photographer and a kick as videographer! A true honor to have made this with you and I can’t wait to share the results on Glam up gala on Instagram. Click here to catch us there!

All photos taken by Katriina Mäkinen from our trip to Malta. #GlamSquad #GlamUpGala #AreYouGlamEnough

Tack till/ thank you to:Kiss NY Pro, Depend cosmetics, Rosenserien, Polhem PR för att ni gjort detta möjligt /for making this a reality!

Och alla andra märken som sponsrade med produkter /and to all other brands who sponsored with products for the shoots;Real techniques Sweden, Idun minerals, Nevin cosmetics, Beauty blender Sweden, Lumene Sweden, Ecco tools Sweden, Tangle teezers Sweden, Invisi bobble, Scalp perfection,Juicy couture, Elizabeth Arden, Koco star Europe, M Picaut, Hunkemöller and Melanin boxes.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply