Work

Meaningful work days

På sistone har jag varit så trött och less på jobbet, mestadels på grund utav pressade situationer där jag tycker att folk inte uppskattar min insats och hårda slit. Har därför blivit (ännu!) hårdare med att sätta ner foten och det behövs i denna bransch. Tyvärr.

Men ett jobb jag verkligen sett fram emot var mitt uppdrag för Apoteket hjärtat under Cancergalan igår. Jag är egentligen sjuk och borde vara hemma men jag ville absolut inte missa gårdagen! Tog fel på tiden pga yr, kände mig inte alls på topp men gjorde mitt bästa som tydligen räckte för att få så fin feedback från kvällens gäster. Gav mig en rejäl boost som jag tyvärr behöver just nu.

Men det viktiga med gårdagen är fantastiska Cancerfonden som jobbar för att motverka cancer och utöka forskningen kring det. Du kan bidra genom att bli måndagsgivare, donera en slant, starta egna insamlingar osv. Läs gärna mer om Cancerfonden här och bli måndagsgivare här.

Btw. Sminket vi använde igår var över förväntan, speciellt borstarna. Dom hittar du här!

I’ve been extremely low these days and it’s mainly due to work & people taking my efforts for granted. However I’m putting an end to it! Yesterday I was working at the Cancergala which was such an inspiration and important for me not to miss even though I’m sick and should be resting. I got splendid reviews from the guests. Well to find out more on how you can help the Cancer foundation click here, or here to become a monthly donator.Imorgon kommer en video ifrån galan. /I’ll post a video from the gala tomorrow!Imorgon kommer en video ifrån galan. /I’ll post a video from the gala tomorrow!

/Aysha Jones

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply