Daily Work

Positive blues…

Har varit en väldigt tumult tid för mig och jag tänkte bara nämna lite positiva saker som skett under veckan.

London resa

Alla som känner mig vet att jag älskar London och förra veckan var jag där och promotade min produkt Melanin boxes. Gick super bra & åker snart tillbaka!

It has been a very tumultuous time for me so I will just mention some positive things that happened during the week.

London trip

Everyone who knows me knows I love London and last week I was there to promote my product Melanin boxes. Went very well & will be back soon!

Ambassadörskap, samarbeten & gamla kunder

Är så glad över att få representera grymma varumärken som jag verkligen gillar och tror på. Ex Färg som jag blivit kampanj modell & ambassadör för (hur coolt?!), Idun minerals som jag var tutorial modell för och min gamla kund Creador vars organisation ACT/ jag varit med och startat nu är igång igen!

Ambassadorship, collaborations & old clients

I’m so happy to represent awesome brands that I really like and believe in. For example Färg whom I have become an campaign model & ambassador for, Idun Minerals had me as a tutorial video model and my old client Creador whose organization ACT/ I’ve been involved and helped get started now is running again!

Media markt i Barkaby

Eller rättare sagt deras personal! Älskar när människor är trevliga och tillmötesgående TROTS hektisk rusch och hög press. Sånt får mig seriöst att skina upp och ännu mer när personalen bryr sig om sina kunder så pass genuint att dom går över sin arbetstid för att hjälpa en kund göra små barn glada. Hela 6 barns kväll och en födelsedag förgylldes utav personalen på Media markt i Barkaby! Tack fina ni, ni är bäst & från och med nu köper jag all min elektronik hos er bara.

Media Market in Barkaby

Or rather, their staff! Love it when people are nice and courteous regardless of hectic times and high pressure. This makes me seriously shine up and even more when the staff care about their customers so much that they go over their working hours to help a customer make small children happy. 6 children’s evening and a birthday were blessed by the staff at Media Market in Barkaby! Thank you, you are the best & from now on, I buy all my electronics with you only.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply