Fashion Work

Affordable style

Jag älskar om att klä upp med en stram budget, mestadels för att jag själv inte är uppvuxen med överflöd av pengar och ofta var tvungen att hitta sätt att styla ett plagg på många sätt eller få billiga saker att se dyra ut. Något jag har bemästrat bra om jag får säga det själv!
Jag bar den här outfiten på minglet på Just Africa & press minglet på Vass PR, men jag hade mitt naturliga hår i en scarf och hade mina favoritglasögon som jag köpte på Malta i sommar.

Kjol & kappa: H&M
Topp: Lidl
Klackar: Scoretto

I’m all about dressing up for less, because I myself was not raised with bags of cash and often had to find ways to style one item in many ways or make cheap things look expensive. Something I’ve mastered well if I may say myself!
I wore this look to the mingle at Just Africa & press event at Vass PR, however I wrapped my natural hair in a scarf and wore my favorite glasses that I bought in Malta this summer.

Skirt & coat: H&M
Top: Lidl
Heels: Scoretto

/Aysha Jones
Photos as per usual by my lovely assistant

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply