Beauty Daily

Idun meetup

Igår var jag inbjuden att delta i Iduns skönhets frukost för bloggare / vloggers / influencers och jag är känd för att aldrig gå på någonting, men vem kan säga nej till fantastiska märken som Idun?! Vi (jag, min assistent & Sofia) kom fram lite sent eftersom jag glömde att min äldsta son börjar skolan klockan 9 numera. Men vi lyckades få tillräckligt med information om de nya hudvårds produkterna & en fancy frukost. Hjälpte också tjejerna hitta sin perfekta Idun-matchning, så att de också kan bli kära i deras kick ass makeup!

Idun minerals har nyligen lanserat sin nya hudvårds kollektion som består av 8 produkter – två dag krämer, nattkräm, ögonkräm, serum, rengörande lotion, rengörings moussé och ett micellärt vatten. De flesta känner till (och älskar) dem för deras förmåga att utveckla en sådan bra formula som är baserad på rena mineraler och passar de flesta människor. En viktig aspekt för mig!

Jag kommer att göra en ”första intryck” video i helgen och lägger upp det på min torra YouTube-kanal som är länkad här. För att köpa produkterna kan du besöka Idun minerals hemsida eller klicka här och du kommer dit på en sekund. Låt mig veta vad du tycker om dem och om det finns något du gillar mer eller mindre. I framtiden ska jag försöka streama mer från events så att ni kan vara och se allt med mig live! För tillfället får dessa bilder berätta om magin.

/ Aysha Jones

Yesterday I was invited to attend Idun’s beauty breakfast for bloggers/vloggers/influencers and I’m known for never attending anything but who can say no to awesome brands like Idun?! We (me, my assistant & Sofia) reached the venue a little bit late as I forgot my oldest starts school at 9am nowadays. However we managed to get enough information about the new skincare products & som fancy breakfast. Also helped the girls find their perfect Idun match of foundation so they too can fall in love with their kickass makeup!

IDUN minerals has recently launched their new skin care collection that consists of 8 products – two day creams, night cream, eye cream, serum, cleansing lotion, cleansing mousse and a micellar water. Most know (& love) them for their ability to develop such a great formula that is pure mineral based and suits most of the people. A major key point for me!

I’ll be doing a first impression video this weekend and will post it on my starving YouTube channel linked here. To buy the products you can visit Idun minerals website or click here and you will get there in a second. Let me know what you think of them and if there’s anything you like more or less. In the future I’ll try to stream more from events so you can be and see everything with me live! For now these photos will have to tell the tale.

/Aysha Jones

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply